• one
  • tw
  • three
  •  conveyer sabuk

    conveyer sabuk

  • nyetir ranté

    nyetir ranté

  • conveyor nu

    conveyor nu

Tentang Kami

Urang ngahasilkeun rupa-rupa jalur assembly parabot otomatis conveyor jeung transmisi sabuk jaringan, ranté, alat-alat angkutan jeung asesoris jeung produk lianna dumasar perusahaan profésional.
Pangadeg parusahaan dipercaya yén kualitas anu di inti survival perusahaan, sarta ieu mangrupa prinsip yén geus diatur bisnis urang leuwih 20 taun ayana urang. Reputasi kami tumuwuh di industri ushered produk urang nepi pasar Selatan-East Asia sabudeureunana. Tur kalawan kelestarian reputasi urang urang perenahna di komitmen tim kami pikeun perbaikan kontinyu.

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu