• one
 • tw
 • three
 • Човечки појас

  Човечки појас

 • возење синџир

  возење синџир

 • транспортер

  транспортер

за нас

Ние произведуваме различни автоматски подвижна опрема склопување и пренос на ремен мрежа, синџир, транспортна опрема и додатоци и други производи врз професионална претпријатие.
Основачот на компанијата верува дека квалитетот е во сржта на опстанокот на претпријатието, а тоа е принципот дека е на власт нашиот бизнис во текот на 20 години на нашето постоење. Нашите поголем углед во индустријата воведе нашите производи на соседните пазари во Југоисточна Азија. И со одржливоста на нашиот углед лежи во посветеноста на нашиот тим за континуирано подобрување.

Прашање Сега
 • * CAPTCHA: Ве молиме изберете Куп

WhatsApp Online Chat !